Pozivaju se poljoprivrednici, a posebice mladi poljoprivrednici s područja grada Ploča na prijavu za sudjelovanje u studijskom putovanju će se održati u razdoblju od 24. do 26. travnja 2024. godine u okolici grada Ptuja, odnosno u  općinama Lenart, Kungota, Trnovska Vas te Duplek.

Sudjelovanje na studijskom putovanju za sudionike je besplatno, odnosno troškovi putovanja, smještaja i obroka sufinancirani su sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za ruralni razvoj: Europa ulaže u poljoprivredna područja kroz mjeru tehničke pomoći – podmjera 20.2. „Podrška za osnivanje i upravljanje Nacionalnom ruralnom mrežom“. Nositelj projektne aktivnosti je Grad Ploče, zajedno s partnerima LAG-om Neretva te Razvojnom agencijom Grada Ploča, Plora d.o.o. i u suradnji s LAS Bogastvo podeželja.

Zainteresirani se mogu prijaviti na broj mob: 0923438986 ili na email: nikolina.krsticevic@ploce.hr. Molimo u prijavi dostaviti: ime, prezime i kontakt podatke.

Broj mjesta je ograničen, a u slučaju prijave većeg broja zainteresiranih u odnosu na broj raspoloživih mjesta, prednost će imati mladi poljoprivrednici. Više informacija pronađite na poveznici.