Projekt “Klub za zapošljavanje” – Objavljen poziv na pisano i usmeno testiranje

Povjerenstvo za provedbu Oglasa za prijam u službu na određeno vrijeme, na radno mjesto višeg stručnog suradnika za provedbu projekata sufinanciranih iz fondova Europske unije, u sklopu projekta “Klub za zapošljavanje Ploče” uputilo je dana 6. lipnja 2019. Poziv kandidatima na pisano i usmeno testiranje.

Tekst poziva možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Objavljen pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Grada Ploča u 2019. godini

Odbor za dodjelu javnih priznanja Gradskog vijeća Grada Ploča objavio je pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Grada Ploča u 2019. godini.

Nagrada Grada Ploča dodjeljuje se kao:
– Nagrada za životno djelo,
– Osobna nagrada,
– Skupna nagrada.

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se fizičkim osobama za osobite uspjehe u razvoju društvenih odnosa i unapređenje gospodarstva, obrazovanja, znanosti, kulture, tjelesne kulture, zdravstva, socijalne skrbi i drugih djelatnosti posebno značajnih za Grad.
Osobna nagrada dodjeljuje se pojedincima, a skupna nagrada trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama, vjerskim zajednicama ili drugim pravnim osobama ili radnim timovima za njihov doprinos, kreaciju, uradak ili organizaciju važnog događaja u Gradu u području gospodarskog i društvenog života u prethodnoj godini.

Rok za podnošenje prijedloga je 10. svibnja 2019. godine zaključno do 12:00 sati.

Tekst pozivnog natječaja možete pronaći ovdje.