U petak 17. studenog 2023. godine započela je isplata sredstava poljoprivrednim proizvođačima koji su pretrpjeli štetu od prirodnih nepogoda u 2023. godini na području za koje je proglašena prirodna nepogoda.

Slijedom povećanog broja upita poljoprivrednika s područja Grada Ploča o statusu pojedine prijave, ovim putem obavještavamo sve zainteresirane da informacije o statusu svoje prijave mogu dobiti upućivanjem maila na Službu za agroekologiju i ratarstvo pri Upravi za poljoprivredno zemljište, biljnu proizvodnju i tržište Ministarstva poljoprivrede i to na sljedeću mail adresu: agroekologija@mps.hr

U mailu se mora navesti:

Ime i prezime

OIB

MIBPG

kratki opis problema zbog kojeg se obraćate

Svi oštećenici koji nisu u mogućnosti na opisani način kontaktirati Službu za agroekologiju i ratarstvo, mogu se osobno javiti u sobu br. 2, II. kat, na adresi Trg kralja Tomislava 23, 20340 Ploče ili na broj telefona: 020 / 676 303, ostaviti potrebne podatke nakon čega će u njihovo ime službenik Grada Ploča zatražiti očitovanje Službe za agroekologiju i ratarstvo te po primljenom odgovoru obavijestiti oštećenika.