Sukladno najavi izvođača radova na projektu Aglomeracija Ploče, ovim putem obavještavamo građane da je asfaltiranje ulice Vladimira Nazora od k. b. 31 (ljekarna Tomas) do k. b. 51 (pijaca) planirano za sljedeći četvrtak, 3.8.2023. godine, i trajati će do petka, 4.8.2023. godine.

Zbog pripremnih radova za asfaltiranje, od sutra, 28.7.2023. godine, predviđeno je zatvaranje ulice Vladimira Nazora od k. b. 31 (kod ljekarne Tomas) do k. b. 51 (pijaca) za sve vrste vozila, te će zabrana biti na snazi do završetka planiranih radova asfaltiranja.

Odvojak ulice Vladimira Nazora iza Solitera (ulaz sa pijace) biti će otvoren od subote, 29.7.2023. godine, u popodnevnim satima, do nedjelje, 30.7.2023. godine, kako bi građani mogli maknuti svoje automobile parkirane iza Solitera, a koje zbog zatvaranja ulice neće moći koristiti ukoliko ostanu iza Solitera.

S obzirom na veliki broj poslovnih subjekata na navedenom dijelu ulice, istima skrećemo pozornost na potrebu organiziranja dostave sukladno privremenom režimu prometovanja.

Vozače upozoravamo da nije dozvoljeno parkiranje ispred zaštitne ograde jer bi se na taj način onemogućio prolaz građevinskim strojevima i utjecalo na planiranu dinamiku radova.

Zahvaljujemo se na razumijevanju te pozivamo na osobit oprez.