Pozivamo Vas da se uključite u postupak Javnog uvida u Prijedlog Plana upravljanja zaštićenim područjima i područjima ekološke mreže Delta Neretve.

Javni uvid održat će se u razdoblju od 29. prosinca 2021. godine do 28. siječnja 2022. godine u prostorijama Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije – Izdvojeni ured Opuzen, Zrinsko-Frankopanska 1, 20355 Opuzen (1. kat) od 08:00 do 12:00 sati svakim radnim danom (od ponedjeljka do petka).

Javno izlaganje održat će se 13. siječnja 2022. godine (četvrtak) u Gradskom kulturnom središtu Metković, Ulica Stjepana Radića 1, 20350 Metković s početkom u 11.00 sati.

Uvid u Dokumentaciju može se izvršiti i na mrežnim stranicama Javne ustanove.

Za vrijeme trajanja javnog uvida prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti dostavljaju se, zaključno s danom završetka javnog uvida, na sljedeće načine:

  • upisivanjem u knjigu primjedbi koja će biti dostupna na mjestu javnog uvida;
  • dostavom u pisanom obliku na adresu: Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, Branitelja Dubrovnika 41, 20 000 Dubrovnik, s naznakom „Javni uvid u Prijedlog Plana upravljanja Delta Neretve“;
  • na e-mail: info@zastita-prirode-dnz.hr.

U prilogu se nalazi Obavijest o Javnom uvidu u Prijedlog Plana upravljanja zaštićenim područjima i područjima ekološke mreže Delta Neretve zajedno s Prijedlogom Plana upravljanja.