Ovih dana u prostorijama gradske uprave podijeljena je radna odjeća i obuća za 20 zaposlenih žena koje svakodnevno skrbe o 80 korisnika, starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju na području grada Ploča. Osim majici dugih i kratkih rukava, zaposlenice su dobile pregače i tenisice za obavljanje svakodnevnih poslova kod korisnika.

Projekt „Zaželi danas za bolje sutra- grad Ploče“ financiran je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020 iz sredstava Europskog socijalnog fonda, a namijenjen je zapošljavanju žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada, s naglaskom na žene starije od 50 godina, žene sa najviše srednjom stručnom spremom, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, liječene ovisnice, žrtve obiteljskog nasilja i beskućnice.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 4.067.667,47 kn i financiran je 85 % sredstvima Europskog socijalnog fonda i 15% sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske. Razdoblje provedbe projekta je od 27. rujna 2018. do 27. ožujka 2021. godine.