Mišo Krstičević, gradonačelnik grada Ploča potpisao je jučer sa Gerritom Quintom, direktorom Adriatic Tank Terminals d.o.o., SPORAZUM O MEĐUSOBNIM ODNOSIMA kojim su utvrdili da će ADRIATIC TANK TERMINALS novčano nagraditi studente koji su s Gradom Pločama potpisali Ugovor o stipendiranju.

Podsjetimo, Grad Ploče je 10. siječnja 2018. godine potpisao Ugovore o stipendiranju u akademskoj godini 2017./2018. sa studentima koji su ostvarili najviše bodova temeljem uspjeha, temeljem socijalnog statusa te s najuspješnijim studentima deficitarnih zanimanja u iznosu od 700 kn mjesečno.

ADRIATIC TANK TERMINALS d.o.o. se sporazumom obvezuje novčano nagraditi studente koji su ostvarili najviše bodova temeljem uspjeha, temeljem socijalnog statusa te s najuspješnijim studentima deficitarnih zanimanja, iznosom od 250,00 kuna (slovima: dvjesto pedeset kuna) mjesečno, za razdoblje od listopada 2017. godine do srpnja 2018. godine.

Grad Ploče obvezuje se sklopiti Anekse Ugovora o stipendiranju, od 10. siječnja 2018. godine sa nagrađenim studentima. Novčana nagrada od 250,00 kuna mjesečno dodat će se iznosu stipendije te će ista u konačnici iznositi 950,00 kuna mjesečno.

Treba napomenuti da će i sljedeće akademske godine, ADRIATIC TANK TERMINALS sudjelovati u stipendiranju studenata s područja Grada Ploča na način da će na tri najbolja rezultata temeljem uspjeha dodati dodatnih 800,00 kn, dok će na dvije gradske stipendije ostvarene temljem socijalnog statusa dodati po 800,00 kn. Tako da će ukupno pet stipendija iznositi 1.500,00 kn mjesečno tijekom 10 mjeseci!

Sporazum se nalazi u arhivi dokumenata i možete ga pročitati ovdje.