U nedjelju, 20.08., upriličen je susret gradonačelnika Miše Krstičevića i zamjenika Zorana Majstrovića s predstavnicima udruge lađara Gusari Komin. Predsjednik Udruge lađara Gusari Komin, Ante Vuković zahvalio je Gradonačelniku na prijemu i čestitkama te naglasio kako su zadovoljni suradnjom i podrškom.

Gusari su trenutno u intezivnim pripremama za Noć prvaka i očekuju od grada logističku potporu te koriste priliku i pozivaju sve građane na feštu kakvu samo Komin zna napraviti, a na kojoj će nas 2. rujna zabavljati Dražen Zečić.

Kapetan ekipe, Hrvoje Medak se također zahvalio i napomenuo kako je ispunio obećanje dano Gradonačelniku u Peračkom blatu da će veliki štit vratiti u Ploče. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi lađari su upoznali Gradonačelnika sa svim detaljima oko priprema i poteškoćama na koje su nailazili.

Na kraju druženja gradonačelnik Krstičević je dobio prigodan dar od Udruge, dok im je on poručio da su vrata njegova ureda uvijek otvorena, kako za njih tako i za sve lađarske ekipe s područja Grada.